Info

Info

Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Li Chieng

Sinds 1996 zijn wij gevestigd in Leens, een dorp in het noorden van Nederland. Door ervaring zijn wij een ware vertegenwoordiger van de Ori├źntaalse keuken en service. Kwaliteit van onze gerechten staat op de eerste plaats. Ons doel is om jouw als klant een unieke oosterse ervaring te bieden.

Het is bij ons mogelijk gerechten af te halen en ter plekke te genieten van je maaltijd onder professionele service. Ons restaurant is voorzien van Aziatische aspecten waardoor de klant een stap richting het Oosten neemt. Het afhaalmenu kun je vinden onder het tabblad menukaart. Het restaurant menu kun je inzien in het restaurant.

Je kunt bij ons terecht van vrijdag tot en met zondag (met uitzondering van feestdagen ook op de maandag, bekijk hier onze openingstijden. Wil je weten hoe je bij ons kunt komen, bekijk hier onze routebeschrijving.

Ondanks de berichtgeving van het RIVM dat restaurants open mogen enkel voor afhaal, hebben wij besloten om gesloten te blijven tot en met 2 april 2020.

Vanaf 3 april gaan wij weer open, waarbij het enkel mogelijk is om af te halen. Tegen die tijd zullen we onze maatregelen aankondigen omtrent het afhalen van je bestelling.